Hopp til hovedinnholdet
Planer, lisenser og fakturering

Hva skjer når prøveperioden min utløper?

Når prøveperioden utløper, vil du bli bedt om å velge et abonnement for å fortsette å bruke tjenesten.

Skrevet av Kim-André Heggenes

Sist oppdatert Omtrent ett år siden

Når prøveperioden utløper, vil du bli bedt om å velge et abonnement for å fortsette å bruke tjenesten. Hvis du ikke velger et abonnement, vil kontoen bli deaktivert innen 60 dager.