Hvordan avslutter jeg abonnementet mitt?
For å avslutte abonnementet ditt, naviger til Innstillinger ->Fakturering og klikk på Endre Plan og nedgrader til Gripr Gratis.
Skrevet av Kim-André Heggenes
Sist oppdatert Omtrent ett år siden
For å avslutte abonnementet ditt, naviger til Innstillinger ->Fakturering og klikk på Endre Plan og nedgrader til Gripr Gratis. Du vil fortsatt ha tilgang til tjenesten frem til slutten av den betalte perioden og deretter ha en gratis konto. Ønsker du å avslutte samt slette din konto må du navigere til Innstillinger -> Konto -> Sikkerhet og klikke på Slett arbeidsområde, da vil arbeidsområde samt alt av data bli slettet, husk derfor og laste ned relevant og viktig informasjon først.
Var dette nyttig?
Mer i Planer, lisenser og fakturering
Hvordan kan jeg laste ned tidligere fakturaer fra Gripr?Hvordan kan jeg justere antall lisenser?Hvordan kan jeg endre mitt abonnement?Kan jeg få refusjon hvis jeg avslutter midt i en faktureringsperiode?Trenger du fortsatt hjelp? Spør teamet